Boka United Soul

Här kan du boka kvalitativa utbildningar, föreläsningar, kurser eller workshops till din verksamhet. Samtliga pedagoger och föreläsare innehar hög kompetens inom sina konstuttryck anpassade för önskemålen. Använd kontaktformuläret för att boka eller göra en förfrågan.

SKAPANDE SKOLA

DANS – MUSIK – MURALMÅLNING – DOKUMENTATION – ARRANGÖRSKAP

Ett Skapande Skola projekt som presenterar Hip Hop kulturen på ett sätt som bidrar till ett kollektivt skapande och tar vara på elevernas och ungdomarnas kreativitet, styrkor och intressen. Detta gör vi genom att inspirera till att eleverna vågar uttrycka sig genom kreativitet och vågar ta plats. Därmed skapa en positiv identitet och ett minne för livet.
Slutproduktionen blir ett arrangemang som eleverna själva skapar med guidning från United Soul, med dans, musik, foto, film och muralmålning.

Målgrupp: Mellanstadiet, Högstadiet, Gymnasiet och diverse ungdomshem.

KOMPETENSUTVECKLING FÖR DANSSKOLOR

Har du en dansskola och vill du starta eller har danskurser i någon Streetdance stil?
Vi kan hjälpa din verksamhet att växa och utvecklas genom samarbete med United Soul.

Vi kan erbjuda allt från stöd i form av bollplank för kurser till bokning av passande pedagoger för din verksamhet.
United Soul anordnar fortbildningsläger som kompetensutveckling för danslärare från hela landet. Ett roligt sätt att nätverka och ta del av det senaste inom Streetdance världen. Eller bara ta roliga och inspirerande klasser.

Ett samarbete som ger din verksamhet ett mervärde för dina elever genom att ta del av våran erfarenhet och kunskap inom branschen och kulturen.

HIP HOP UTBILDNING / FÖRELÄSNING

Är du intresserad av Hip Hop kulturen, så kan vi skräddarsy en föreläsning, workshop eller utbildning som passar just dina önskemål. Handlar det om dans, musik, konst eller bara allmänt om Hip Hop som kultur och dess värdegrunder, så kan vi inspirera dig/er till att utveckla dina kunskaper och färdigheter.

Vårt kontaktnät sträcker sig från svenska etablerade utövare till internationella pionjärer och grundare inom denna kultur.

KONSULTUPPDRAG

Hip Hop har blivit en viktig del av populärkulturen och kan skapa mervärde för många. Är du ex Kommun och vill förändra, utveckla och berika ett område med kultur, så kan vi hjälpa till med kartläggning genom medborgarsamtal och aktiviteter. Vi tror på inkludering och anser att det är viktigt med förankring hos målgruppen för att skapa ett förtroende och en trovärdighet för ett långsiktigt engagemang. Därefter kan man ta fram konkreta förslag på verksamheter i specifika områden. Även små insatser och etablering av specifika projekt kan göra skillnad för att vidare utveckla en kulturell kontinuitet.

Kostnadsfri rådgivning. Vi finns som bollplank för dig som vill utveckla och förverkliga en idé eller vill arrangera ett event eller projekt. Genom vår kompetens inom olika kulturarrangemang och dansscenen kan vi hjälpa dig på vägen och guida dig vidare mot dina mål.