United Soul – Hip Hop Kollo

DATUM: 24-28 juni 2024
TID: 8.30-16.00
PLATS: Snösätra Kulturkvarter

PRIS & ANMÄLAN

Pris för lägret är 1.900 kr per deltagare. Då ingår även lunch och mellanmål. Diverse rabatter såsom syskonrabatt etc finns att tillgå och det går även att dela upp deltagaravgiften. Se mer information nedan. Du kan anmäla dig till ett specifikt element: dans, musik eller graffiti, men kommer även att få prova på alla element under veckan. Är du osäker på vad du är mest intresserad av får du testa på allting under första dagen och därefter ha möjlighet att välja det som känns bäst.

ANMÄLAN
Anmälan gör du till [email protected] senast 9 juni.
Ange följande uppgifter vid anmälan:

Deltagares uppgifter
För och efternamn*:
Personnummer*:
Välj element (dans, musik eller graffiti):
Eventuella allergier och kostspecifikationer:

Vårdnadshavares uppgifter
För- och efternamn*:
Gatuadress*:
Postnummer- och adress*:
Mobilnummer*:
Mailadress*:

Eventuella rabatter:
Vid syskonrabatt: ange även uppgifter på dessa deltagare. Vid kompisrabatt; ange kompisens för- och efternamn.

* = Obligatoriskt
Vi behandlar samtliga personuppgifter enligt GDPR-lagen.


Betalning

Vid anmälan skickar vi en faktura till er via epost. Förfallodatum kommer stå i din faktura.
Önskar du att dela upp din betalning finns det möjlighet till det. Du kan välja att dela upp betalningen månadsvis fram till 30 augusti, men första betalningen (anmälningsavgiften) på minst 500 kr behöver ske senast 10 juni.
Viktigt! Kontakta oss om du önskar att dela upp deltagaravgiften, så att fakturan inte går vidare till inkasso. Ange alltid fakturanummer vid betalning.

Rabatter

Syskonrabatt: 50% rabatt av deltagaravgiften på syskon 2-3. Syskon 1 betalar full deltagaravgift.

Kompisrabatt: 20% rabatt av deltagaravgiften till dig som tar med en kompis. Din kompis behöver ange ditt namn på hens anmälan.

Obs! Man kan inte kombinera de olika rabatterna.

Villkor för anmälan

Anmälan är bindande.

Eventuell avanmälan görs skriftligen och skall vara oss tillhanda senast 14 dagar innan lägrets start . När vi fått din avanmälan skickar vi en bekräftelse. Vänligen kontakta oss om du ej fått bekräftelse. 

Vid avanmälan senare än 14 dagar före lägrets start debiteras du på halva lägeravgiften. Vid avanmälan från och med 24 juni debiteras full kursavgift. Om du avbryter eller inte kommer till anmälda läger är du skyldig att betala full avgift. Om du på grund av sjukdom ej har möjlighet att fullfölja danslägret och styrker detta med läkarintyg återbetalar vi avgiften för den tid läkarintyget avser. 

Pedagoger

Dans


Anna-Karin Åberg

Ser så fram emot att träffa er alla på hiphop – kollot! Kommer att undervisa i Breaking hela veckan ut.

Har undervisat i breaking i flera år, utomlands och runt om i Sverige. Tävlat och turnérat med dans. 

Min största strävan är att vi alla ska ha kul tillsammans medan vi lär oss grunderna och dansar till bra musik. 

Vi ses! 

Foto: Mikael Ståhl. 

Hugo Sivermalm ”Fuse”

Identitet, uttryck och självinsikt.

Dans och hiphop har givit mig detta.

Nu vill jag sprida detta!

Musik

Claire Soukup

Claire Soukup är en 25 årig låtskrivare, producent och DJ som hållit kurser på Fryshuset i både DJande och musikproduktion för unga tjejer och icke-binära. Hon älskar att utforska olika genrer och sprida glädje samt nyfikenhet kring musikskapande!

Ni träffar Claire under torsdagen och fredagen på kollot.

Mario P. Amigo & Steve Jones – Triforce DBM

Triforce DBM är ett Hip-Hop kollektiv som startades 2010 och består av medlemmarna Mario P. Amigo, Steve Jones, Jojje One Kenobi. De bemästrar följande 4 konstformer: Beatmaking, Rap, Dans och Dj:ing.

Gruppens huvudfokus har varit undervisning, men bjuder alltid på mycket positiv Hip-Hop energi, mycket fokus på kompetens och tekniker. En mångsidig grupp som är väldigt generös med att både bjuda på en show och delar med sig utav sina kunskaper. TriForce är dessutom en aktiv del i dans community både inrikes och internationellt. 

Cam the Downrocka


En DJ och producent från Stockholm, Sverige. Cam fokuserar på att producera beats och arbeta på sina färdigheter som DJ. Han har gjort mixtapes länge samt producerat beats till bl.a Kastaway från Chicago, Napoleon Da Legend och Chapee för att nämna några.

Cams beats är en fräsch blandning av klassisk boom-bap och funky beats i upptempo, blandat med turntable scratches. Cam är en före detta breakdancer så hans musik är alltid tillägnad graffitimålare, breakdancers, MC:s och DJ:s

Max I Million


Max I Million är en beatmaker, producent och artist från Stockholm, känd för sina kompositioner med ena foten i klassisk, jazzig boom bap och den andra i progressiv framåtanda, samt sina liveframträdanden med samplers som instrument. 

Han har samarbetat med amerikanska hiphoplegender som CL Smooth och Chuck D från Public Enemy för att nämna några få, men har på senare år skapat sig ett namn som soloartist inom den instrumentala beatscenen. Max har uppträtt i London, Berlin och Barcelona, men på torsdag och fredag riggar han upp sin MPC2000XL (och Logic Pro X ifall det vore lika intressant med mjukvara?) på hemmaplan. 

Max har även 15 års erfarenhet inom pedagogik och coaching.

Graffiti

Streetcorner

Streetcorner är ett konstkollektiv som gör konstprojekt med sociala perspektiv i Sverige och internationellt. Med flera års erfarenhet av samskapande processer så arbetar vi med aktivt deltagande under hela projektresan. Vi arbetar i team bestående av de främsta muralkonstnärerna och kreatörerna tillsammans med egna projektledare, pedagoger och socionomer för att utveckla framtidens medskapande muralkonstverk. 

I Streetcorner utför vi uppdrag och driver även egna platsutvecklande projekt från landsbygd till storstad. Som team har vi erfarenhet och kunskap att utmanas med nytänkande projekt som vi genomför tillsammans med människor på platsen, med communityt. Det kan vara samarbeten i ett bostadsområde eller i en mindre ort, mellan kommun, skola, fastighetsägare, föreningar och företag. Vi är alltid nyfikna och redo för nya samarbeten för mer konst, kreativitet och gemenskap. 

Vår värdegrund utgår från begreppet ‘each one teach one’ med synsättet att alla kan lära av varandra. Vi tror att alla har något att lära sig och att alla har något att lära ut i alla möten. Vi växer i mötet med varandra!

https://streetcorner.se