HIPHOP REVOLUTION FESTIVAL 2023

DATUM: Söndag 19 November 2023
PLATS: Auktionsverket Kulturarena, Göteborg

HIPHOP REVOLUTION FESTIVAL
Program:
Topp 8 i solokategorierna + junior allstyle 16-, vuxen allstyle 17+, “Battle 4 Generations” team, performance, jam och mycket mer.

Plats: Auktionsverket Kulturarena.
Datum: söndag 19 november.
Tid: 13:30-19:30.

Program:
Besök gärna vår hemsida www.hiphoprevolutionfestival.com för en komplett schema över helgens program.

Biljett:
Besök gärna vår hemsida www.hiphoprevolutionfestival.com.

Sponsorer & samarbeten:

Vi vill tacka våra sponsorer som gör festivalen möjligt Auktionsverket Kulturarena, Dedicated Brand, Göteborgs Stad, ID Crew handelsbolag, Nefertiti, Vasaboden, Hyresgästföreningen & Västra Götalandsregionen.

Hiphop Revolution Festival 2023 är en fjortonde års dansfestival och har hållits de första fem åren i Jönköping men kommer att hållas för nionde gången i Göteborg, Sverige. Årets upplaga kommer att ha ett par överraskningar som kommer att presenteras live under festivalens program. Du måste delta i årets upplaga för att vara med i dessa överraskningar. Festivalen är gjord från dansare till dansare, även om fans av dans, kultur och underhållning. Festivalen bjuder på mycket dans, musik, kultur och underhållning. Öppet för alla åldrar, inklusive grupper och familjer.

– Festivalen har pågått sedan 2009 och vi är glada att kunna presentera ännu ett år med mycket dans, jam, kulturaktiviteter och ren gemenskap –

Söndagens program 19 november kommer vi vara på Auktionsverket Kulturarena som inkluderar topp 8 i solokategorierna och allstyle-kategorierna. Från topp 4 kommer vi att slå samman de två allstyle-solokategorierna och skapa 2 mot 2 “Battle 4 Generations”. Det kommer att inkludera ett junior allstyle & ett vuxen allstyle lag. Vi kommer även att ha två föreställningar, jam, domare showcases & mycket mer.
*Eventet kommer också att erbjuda hållbarhetskläder i begränsad upplaga från Dedicated Brand och mer underhållning som uppträdanden, showcase, öppet dansgolv, efterfest och mycket annat roligt under hela dansevenemanget.