Hip Hop For Kids

DATUM: 13 nov 2023
Plats: Elverket – Linnégatan 69, Stockholm

Välkomna till ELVERKET och prova på olika uttryck inom HIP HOP med United Soul.

Dans – DJ:ing – Beatmaking – Graffiti.

Ta del ett fullspäckat schema med aktiviteter och workshops för alla på Elverkets foajé och scen. Är du intresserad av dans, musik, konst eller dansfilm, så finns det något för just dig.

Dessa aktiviteter är främst för unga besökare – en plats att utforska och utmana sig själva i något utav Hip Hopens olika uttryck efter sina egna premisser och förutsättningar. Självklart är alla åldrar välkomna.
Prova på olika spännande workshops. Du behöver föranmäla dig till Dansklasserna, men inte till Graffiti, DJing och Beatmaking. Alla dessa prova på klasser är gratis!

ANMÄLAN TILL DANSKLASSERNA ÖPPNAR 27 oktober!

PROGRAM

SCENEN – DANSKLASSER
13.00 – 13.45 POPPING
14.00 – 14.45 HIP HOP
15.00 – 15.45 DANCEHALL

FOAJÉN – DJ-ING / BEATMAKING / GRAFFITI
13.00 – 15.45 GRAFFITI
13.00 – 14.00 DJ-ING
14.00 – 15.00 BEATMAKING
15.00 – 15.45 DJ-ING & BEATMAKING

DANSKLASSER
Prova på olika Streetdancestilar! Du behöver inte ha några förkunskaper eller speciella danskläder. Kom som du är! Vi kommer att presentera 3 olika klasser med några av dom grymmaste danslärarna inom respektive stil. Varje klass börjar med ett litet uppträdande från respektive lärare.

DJ-ING / BEATMAKING
Du kommer att lära dig att mixa ihop två låtar, scratcha eller bara lära dig hur alla olika knappar på ett DJ mixer bord funkar. DJ workshops för alla åldrar och nivåer.
Hur skapar man låtar och beats? Testa att göra dina egna beats och få hjälp och guidning av några riktiga proffs.

GRAFFITI
Lär dig att skapa en teckning, skiss eller bokstäver utifrån denna konstform. Du får hjälp med att skissa fram vad du vill göra och sedan kanske möjligheten att få upp den på en vägg. Teckning får du ta hem eller bli kvar för alla att beundra under Streetstar helgen.